Cursus


INLOOPATELIER ZOMERSTOP

Het eerstvolgende inloopatelier is weer  in oktober
Meedoen? Van harte welkom!
(graag wel van te voren aanmelden*)

De kosten voor deelname bedragen € 17,50 (excl. materiaal)

Aanmelden, of bel voor meer info: 06-44702265

*Cursussen en workshops gaan van start bij voldoende aanmeldingen


Met het mooie weer in het vooruitzicht komen ook de ZOMERWORKSHOPS BUITEN TEKENEN weer in het zicht: op mooie en inspirerende locaties in de omgeving van Warns.Lijkt dit je wat? Kijk dan hier voor meer informatie!


In het najaar zijn er weer nieuwe cursussen tekenen en schilderen op het atelier; voor jong en oud, voor beginners en gevorderden: geef je nu alvast op!

KINDERCURSUS tekenen en schilderen (v.a. 6 jaar)
6 Lessen van 1,5 uur
De kinderen leren door middel van opdrachten en thema’s spelenderwijs omgaan met verschillende materialen en technieken. Binnen deze opdrachten komen ook aspecten als compositie, perspectief en het mengen van kleuren aan de orde. (meer info)

Tekenen en schilderen voor BEGINNERS
6 Lessen van 2 uur
Deze cursus vormt op een plezierige manier een introductie van de basisprincipes bij tekenen en schilderen. Aan de hand van gerichte opdrachten is er volop aandacht voor zaken als compositie, perspectief, kleur, licht-donkerverhouding en materiaalgebruik. Geschikt voor zowel beginners als voor mensen met wat meer ervaring.

Tekenen en schilderen VERVOLGCURSUS
6 Lessen van 2 uur
Deze cursus is een logisch vervolg op de beginnerscursus. Aan de hand van gerichte opdrachten is er ook nu weer volop aandacht voor compositie, perspectief, kleur, licht/donker-verhouding en materiaalgebruik.

Tekenen en schilderen voor GEVORDERDEN
6 Lessen van 2 uur

Tijdens de bijeenkomsten wordt er gewerkt aan de hand van gerichte teken- en schilderopdrachten, waarbij zaken als compositie, perspectief, kleur, licht/donker-verhouding en materiaalgebruik aan de orde komen. Ook is er deze cursus aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van de deelnemers.

cursus     cursus

Heeft u interesse aan een cursus, workshop of het inloopatelier deel te nemen, of wilt u meer informatie? Neem dan contact op via deze website of bel 06-44702264.

Informeer ook naar de mogelijkheden voor groepsworkshops, kinderfeestjes of privélessen
(Cursussen en workshops gaan van start bij voldoende aanmeldingen)


Zomerworkshops buiten tekenen
In de zomerperiode  organiseer ik regelmatig op vrijdagochtend van 9.30 – 11.30 uur een tekenworkshop op mooie en inspirerende plekken in de wijde omgeving van Warns.
Meer info

TEKENEN EN SCHILDEREN IN WARNS

ZIN OM TE LEREN TEKENEN EN SCHILDEREN?
Geef je dan nu op voor de basiscursus!

Deze cursus vormt op een plezierige manier een introductie van de basisprincipes bij tekenen en schilderen. Aan de hand van gerichte opdrachten is er volop aandacht voor zaken als compositie, perspectief, kleur, licht- donkerverhouding en materiaalgebruik.

Bij  voldoende aanmeldingen kan deze cursus bij de eerstvolgende gelegenheid  van start gaan.


CURSUSSEN EN WORKSHOPS
In het voorjaar en in het najaar organiseert beeldend kunstenares Marga Houtman teken- en schildercursussen voor volwassenen en voor kinderen op haar atelier in Warns.
Vanaf 16 oktober start een nieuwe cursusreeks (zie het complete aanbod op deze pagina).

Daarnaast verzorgt ze binnen het cultuurnetwerk Sudwest Fryslân (Akte2) workshops voor het basisonderwijs: KipTok en Ra Ra, ben jij nog een boek, kunstenaarsboeken.

 

Fotografie op deze site: M. Houtman / P. Gofre