Cursus

Het eerstvolgende inloopatelier is op dinsdag 2 mei a.s!
Meedoen? Van harte welkom!
(graag wel van te voren laten weten dat je erbij bent)

Aanmelden, of meer info


De voorjaarscursussen tekenen & schilderen zijn onlangs afgerond.
In het najaar is er een weer een nieuw cursusaanbod; geef je nu alvast op!

Bij voldoende aanmeldingen kan er ook gestart worden met een basiscursus tekenen & schilderen voor beginners.

 


KIJK HIERONDER VOOR HET COMPLETE AANBOD:

KINDERCURSUS tekenen en schilderen (v.a. 6 jaar)
6 Lessen van 1,5 uur
De kinderen leren door middel van opdrachten en thema’s spelenderwijs omgaan met verschillende materialen en technieken. Binnen deze opdrachten komen ook aspecten als compositie, perspectief en het mengen van kleuren aan de orde. (meer info)

Tekenen en schilderen VERVOLGCURSUS
6 Lessen van 2 uur
Deze cursus is een logisch vervolg op de beginnerscursus. Aan de hand van gerichte opdrachten is er ook nu weer volop aandacht voor compositie, perspectief, kleur, licht/donker-verhouding en materiaalgebruik.

Tekenen en schilderen voor BEGINNERS
6 Lessen van 2 uur
Deze cursus vormt op een plezierige manier een introductie van de basisprincipes bij tekenen en schilderen. Aan de hand van gerichte opdrachten is er volop aandacht voor zaken als compositie, perspectief, kleur, licht-donkerverhouding en materiaalgebruik. Geschikt voor zowel beginners als voor mensen met wat meer ervaring.

cursus     cursus

Heeft u interesse aan een cursus of het inloopatelier deel te nemen, of wilt u meer informatie? Neem dan contact op via deze website of bel 06-44702264.

Informeer ook naar de mogelijkheden voor groepsworkshops, kinderfeestjes of privélessen


Zomerworkshops buiten tekenen
In de zomerperiode  organiseer ik regelmatig op vrijdagochtend van 9.30 – 11.30 uur een tekenworkshop op mooie en inspirerende plekken in de wijde omgeving van Warns.
Meer info


13 April jl. in de Kaap Stavoren: een gezellige, creatieve én productieve tekenworkshop gehad met de Vrouwen van Nu Warns-Stavoren!!!

 cursus


TEKENEN EN SCHILDEREN IN WARNS

ZIN OM TE LEREN TEKENEN EN SCHILDEREN?
Geef je dan nu op voor de basiscursus!

Deze cursus vormt op een plezierige manier een introductie van de basisprincipes bij tekenen en schilderen. Aan de hand van gerichte opdrachten is er volop aandacht voor zaken als compositie, perspectief, kleur, licht- donkerverhouding en materiaalgebruik.

Bij  voldoende aanmeldingen kan deze cursus bij de eerstvolgende gelegenheid  van start gaan.


CURSUSSEN EN WORKSHOPS
In het voorjaar en in het najaar organiseert beeldend kunstenares Marga Houtman teken- en schildercursussen voor volwassenen en voor kinderen op haar atelier in Warns.
Vanaf 1 februari start een nieuwe cursusreeks (zie het complete aanbod verder op deze pagina).
Daarnaast verzorgt ze binnen het cultuurnetwerk Sudwest Fryslân (Akte2) workshops voor het basisonderwijs: KipTok en Ra Ra, ben jij nog een boek, kunstenaarsboeken.