Cursus

CURSUS EN WORKSHOP
In het voor- en najaar organiseert beeldend kunstenares Marga Houtman teken- en schildercursussen voor volwassenen en kinderen op haar atelier in Warns. Verder is er iedere eerste dinsdag van de maand het inloopatelier en zijn er tijdens de zomermaanden regelmatig workshops tekenen op mooie en inspirerende locaties in Sudwest Fryslân.

Interesse of meer info?

Daarnaast verzorgt Marga als cultuuraanbieder binnen het cultuurnetwerk Sudwest Fryslân (Akte2) workshops voor het basisonderwijs zoals Tekenen, joepie!

 INLOOPATELIER WARNS

Voor ieder die thuis tekent of schildert – of voor ieder die dit graag zou willen, maar er thuis niet aan toekomt – is er het maandelijks inloopatelier. Een inspirerende plek waar volop gelegenheid is zelfstandig te werken en ideeën uit te wisselen. Voor ieder is er persoonlijk advies.

Het eerstvolgende inloopatelier* is dinsdagmiddag 3 april (13.30-15.30 u)

Speciale aanbieding: deelname deze keer voor slechts € 10,00!!! (excl. materiaal)
Aanmelden, of bel voor meer info: 06-44702265

Deze middagen ook inhaalmogelijkheid* gemiste lessen lopende cursussen
*Cursussen en workshops gaan van start bij voldoende aanmeldingen


 

cursus     cursus

Heeft u interesse aan een cursus, workshop of het inloopatelier deel te nemen, of wilt u meer informatie? Neem dan contact op via deze website of bel 06-44702264.

Informeer ook naar de mogelijkheden voor groepsworkshops, kinderfeestjes of privélessen
(Cursussen en workshops gaan van start bij voldoende aanmeldingen)


Zomerworkshops buiten tekenen
In de zomerperiode  organiseer ik regelmatig op vrijdagochtend van 9.30 – 11.30 uur een tekenworkshop op mooie en inspirerende plekken in de wijde omgeving van Warns.
Meer info

TEKENEN EN SCHILDEREN IN WARNS

ZIN OM TE LEREN TEKENEN EN SCHILDEREN?
Geef je dan nu op voor de basiscursus!

Deze cursus vormt op een plezierige manier een introductie van de basisprincipes bij tekenen en schilderen. Aan de hand van gerichte opdrachten is er volop aandacht voor zaken als compositie, perspectief, kleur, licht- donkerverhouding en materiaalgebruik.

START 8 februari a.s!


 

 

Fotografie op deze site: M. Houtman / P. Gofre