Cursus

CURSUS EN WORKSHOP
In het voor- en najaar organiseert beeldend kunstenares Marga Houtman teken- en schildercursussen voor volwassenen en kinderen op haar atelier in Warns.
Daarnaast verzorgt Marga als cultuuraanbieder binnen het cultuurnetwerk Sudwest Fryslân (Akte2) workshops voor het basisonderwijs zoals Tekenen, joepie! en kunstenaarsboek.


Workshops TREERUBBING

In de maand oktober organiseer ik als grafiekscout voor het landelijke grafiekproject Print the City / Rub the Streets van Grafiek2019 workshops Treerubbing in het Rijsterbos.

Een workshop Treerubbing bestaat uit 2 bijeenkomsten: naast een kennismakingsles frottagetechniek op het atelier trekken we het bos in om afdruksels van bijzondere bomen te maken.
Een actieve workshop voor ieder die van tekenen/grafiek en het bos houdt!

Meer informatie
Deelnemen

Zomerworkshops buiten tekenen
In de zomerperiode  organiseer ik regelmatig tekenworkshops op mooie en inspirerende plekken in de wijde omgeving van Warns.
Dus hou je van tekenen en kriebelt het in je vingers? Geef je dan nu al op, want het mooie weer is in zicht!
Meer info

Grafiekworkshop Printsje & Wriuwe
Dit najaar organiseer ik een grafiekworkshop die aansluit bij het landelijke project ‘Print the city / Rub the streets’, als onderdeel van Grafiek2019 – de manifestatie die plaatsvindt van 1 september tm 30 november op meerdere locaties in het land.
Een veelzijdig kunst & educatieproject ontworpen om publiek op een toegankelijke manier kennis te laten maken met grafische technieken en hedendaagse toepassingen.
Deelname staat open voor jong en oud!
Meld je nu al aan!

*Cursussen en workshops gaan van start bij voldoende aanmeldingen


 

cursus     cursus

Heeft u interesse aan een cursus, workshop of het inloopatelier deel te nemen, of wilt u meer informatie? Neem dan contact op via deze website of bel 06-44702264.

Informeer ook naar de mogelijkheden voor groepsworkshops, kinderfeestjes of privélessen

(Cursussen en workshops gaan van start bij voldoende aanmeldingen)

 

Fotografie op deze site: M. Houtman / P. Gofre